Over ons

“Een passie voor kwalitatief hoogwaardig maatwerk interieur.”

Vidainterieur

Vidainterieur is ontstaan als tak van aannemersbedrijf Vidastone, maar na een flinke groei in de afgelopen periode overgegaan naar een eigen BV. Martin Kerpel is het gezicht van het bedrijf, Jan Pols denkt op de achtergrond mee.

Sinds januari 2022 zijn wij gevestigd aan de Griendstraat in Krimpen aan den IJssel, waar we een mooie ruime werkplaats hebben waar wij al ons maatwerk realiseren. Alle onderdelen voor de keuken, (inbouw-)kast of het meubel worden daar door ons stuk voor stuk op maat gemaakt en vakkundig afgewerkt.

Bij het uitvoeren van een project staan de wensen van de klant centraal. Voor ons is het erg belangrijk dat elk detail klopt, zowel in de voorfase als bij oplevering. Omdat wij ons bezighouden met maatwerk, is er voor elke uitdaging een passende oplossing. Voor ons is het een mooie uitdaging om in elke situatie perfect maatwerk af te leveren. Als wij aan het eind van een project een mooi resultaat en een tevreden klant achter kunnen laten kunnen wij met voldoening beginnen aan de volgende klus.

Ons team

De vaste krachten die zich inzetten om ons team te versterken stellen we graag even aan u voor.

Martin Kerpel - Leidinggevende